Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

RD Malinovo TRI VODY

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj luxusný samostatne stojaci bungalov s úžitkovou plochou 147 m2, terasami na nádherne upravenom pozemku s rozlohou 448 m2 s intimitou v zaujímavej lokalite Tri vody - Malinovo.

Dom má tri spálne, veľkú kuchyňu s obývačkou s krbom, veľkú kúpeľňu, samostatné WC, špajzu, šatník, technickú miestnosť.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, kanalizácia a internet.

Rezidenčný projekt Tri Vody Malinovo ponúka príjemné rodinné bývanie komunitného charakteru. Obec Malinovo je vzdialená len 8 km od Bratislavy a svojím obyvateľom ponúka kompletnú občiansku vybavenosť od MŠ, Spojenej školy (ZŠ a SOS záhradnícka), základnej umeleckej školy, služby pediatra ale aj všeobecného lekára pre dospelých, či lekárne. Samozrejmosťou sú potraviny, kaviarne, rôzne typy služieb či menšie nákupné centrum medzi Malinovom a Mostom pri Bratislave. Dobrá dostupnosť do Bratislavy robia túto lokalitu atraktívnou pre každého, kto preferuje bývanie v rodinnom dome ale v bezprostrednej blízkosti hlavného mesta.

Cena: 435.000 EUR

Kontakt: 0907826574

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
448 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
147 m2
Zastavaná plocha:
147 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
147 m2

Hypotekárna kalkulačka

435 000 €
Ulica: Tri vody
Obec: Malinovo
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Ing. Tatiana Letenayová

  • Česky
  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme